Wordt de nieuwsbrief niet goed getoond?

Bekijk deze in uw browser

 

Kom in beweging met onze Vitaliteitscoach

Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Of heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan gratis aan bij onze Vitaliteitscoach Nadia van den Berg: “Ik help je graag een stap verder. Dat doen we samen en op een actieve manier die bij jou past”.

 

Lees verder...

 

Hoe lang bewaar je je financiële administratie?

U bent niet wettelijk verplicht om uw administratie te bewaren. Maar er zijn zeker goede redenen om dit wel te doen! Denk aan het bewaren van uw bankafschriften, salarisspecificaties en jaaropgaves. Waarom is dit belangrijk?

 

Lees verder...

 

Volgt u je studie of een opleiding? Dan kun je misschien studietoeslag krijgen

Volg je een studie of een opleiding? En heb je een lichamelijke of psychische beperking waardoor het je niet lukt om een bijbaan te hebben naast je studie? Dan kun je misschien studietoeslag krijgen. Dit is een financieel steuntje in de rug.

 

Wil je meer weten? Lees dan verder op onze website. Daar vind je meer informatie over bijvoorbeeld de voorwaarden, de hoogte en de duur van de studietoeslag.

 

Gebruik van computers weer mogelijk  

De computers bij de RSD, waarvan iedereen gratis gebruik kan maken, zijn inmiddels vervangen door vier nieuwe exemplaren.

Dit betekent dat u vanaf nu weer gebruik kunt maken van de computers op de begane grond.

 

U kunt u via deze computers weer internetten, bestanden downloaden of uw webmail gebruiken.

 

 

Betaaldata

De RSD betaalt rond de 10e van de maand de uitkering van de vorige maand uit. Uw uitkering over de maand augustus wordt rond 8 september overgemaakt. Afhankelijk van uw bank staat het geld 1 of 2 dagen later uw rekening. 

 

Lees verder...

 


Regionale Sociale Dienst
Kromme Rijn Heuvelrug
Postbus 13
3700 AA Zeist

Bezoekadres
Het Rond 6e
3701 HS Zeist
www.rsdkrh.nl

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Wijzig uw profiel