Wordt de nieuwsbrief niet goed getoond?

Bekijk deze in uw browser

 

Alle kinderen een zwemdiploma!

Zwemles voor kinderen is ontzettend belangrijk, maar ook erg duur. Vaak zijn er regelingen via de gemeente beschikbaar, die het mogelijk maken de zwemlessen te betalen. Maar het kan ook zijn dat uw kind net buiten deze regeling valt. Of dat er andere financiële problemen zijn. In dat geval kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur u misschien helpen met hun tijdelijke actie 'Alle kinderen een zwemdiploma!'.

 

Lees verder... 

 

“Wat als ik deze keer wel win?”

Het kan verleidelijk zijn om schulden proberen op te lossen door mee te doen aan één of meerdere kansspelen. De kans dat u ook echt een (groot) bedrag wint, is erg klein. Uiteindelijk verliest u geld in plaats van dat u er geld mee verdient. Bespaar uzelf deze stress en pak uw schulden op een andere manier aan!

 

Lees verder...

 

Wil jij je weer energiek voelen? Zet dan samen met ons de eerste stap!

Heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gratis gebruik van onze Vitaliteitscoach!

 

Samen met onze Vitaliteitscoach kom je in beweging en voel je je straks beter in je vel. Ook kan de Vitaliteitscoach je helpen om stressklachten te verminderen.

 

Lees verder...

 

Tijdelijk geen gebruik van computers mogelijk  

De computers bij de RSD, waarvan iedereen gratis gebruik kan maken, worden vervangen door nieuwe exemplaren. Dit betekent dat u tijdelijk geen gebruik kunt maken van de computers.

Heeft u toch een computer nodig? Dan kunt u hier gratis gebruik van maken bij de bibliotheek.


Zodra de nieuwe computers beschik-baar zijn voor gebruik, stellen wij u op de hoogte.

 

Betaaldata

De RSD betaalt rond de 10e van de maand de uitkering van de vorige maand uit. Uw uitkering over de maand juli wordt rond 8 augustus overgemaakt. Afhankelijk van uw bank staat het geld 1 of 2 dagen later uw rekening. 

 

Lees verder...

 


Regionale Sociale Dienst
Kromme Rijn Heuvelrug
Postbus 13
3700 AA Zeist

Bezoekadres
Het Rond 6e
3701 HS Zeist
www.rsdkrh.nl

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Wijzig uw profiel